Securifot sistēma aizsargā atjaunotu muižu Itālijā

Securifor 2D sistēma nodrošina visaugstāko drošības līmeni nožogojot nesen atjaunotu senu ēku Reggio Emilia, Itālijā. Projekta īstenošanai tika izmantoti vairāki speciāli izvēlēti risinājumi.

20150720_11454

Māja Reggio Emiliā tika uzbūvēta saskaņā ar vietējās arhitektūras stila īpatnībām un atrodas skaistā vietā kalnos un ir prom no citiem īpašumiem. Tas ir viens no iemesliem kāpēc investori nolēma šo renovēto ēku nodrošināt ar augstas kvalitātes žogu sistēmu, kas aizkavētu īpašumu no ielaušanās draudiem.

Drošība no Betafence

Lai izpildītu šo uzdevumu tika izmantota Betafence sistēma ar Securifor 2D paneļiem, kas nodrošina maksimālu drošumu un dizainu.

Paneļi sastāv no vertikālām tērauda stieplēm ar 6 mm diametru un dubultām horizontālām stieplēm (4 mm diametrā), kas veido sietu ar ļoti mazām atverēm: 12,7 x 6,2 mm. Šī sistēma padara neiespējamu ievietot spraugās pirkstus vai pēdu starp nožogojuma elementiem, lai pārrāptos.

Šī risinājuma svarīga priekšrocība ir arī lieliskā sistēmas pārredzamība, pateicoties kurai tā ir saderīga ar videonovērošanu un arī tas, ka tiek izmantots pretkorozijas pārklājums, kas nodrošina paneļiem izturību un pretestību pret atmosfēras laikapstākļu ietekmi.

Saite: http://www.betafence.lv/jaunumi/534-securifot-sistema-aizsarga-atjaunotu-muizu-italija