Publifor sistēma aizsargā publiskās vietas Itālijā

Publifor ir mūsu žogu sistēma, kas garantē visaugstāko drošības līmeni, ir veiksmīgi pielietota Itālijas pilsētās.

012.ashxDrošība masu pasākumos Itālijā ir efektīvi nodrošināta ar mūsu Publifor žogu sistēmu un no šī gada ir pieejama arī jaunā Double Skin versija.

Jau vairākus gadus Betafence risinājumi ir pierādījuši savu efektivitāti Itālijas pilsētās un tāpēc šogad mums ir lūgts sniegt nodrošinājumu daudziem svarīgiem notikumiem un vietām. Par risinājumu tika izvēlēta mūsu Publifor sistēma.

Aizsardzība paaugstināta riska zonās

Publifor sistēma aizsargāja Turīnas katedrāli no šī gada aprīļa līdz jūnijam, kad publiskajai apskatei bija pieejams slavenais Turīnas līķauts. Pasākums bija daļa no Sv. Jāņa Bosko divsimtās dzimšanas gadadienas. Jūlijā sākumā Publifor tika izmantots, lai nodrošinātu aizsardzību G8 samitā, kas notika Akvilā. Abi notikumi radīja augstāko terorisma uzbrukuma risku pārējo vidū, un tāpēc bija ārkārtīgi svarīgi piemērot labāko pieejamo sistēmu.

Publifor sistēma tika izmantota arī citās vietās, piemēram, atklājot ātrgaitas dzelzceļa līniju Val di Susā un Tiburtinas dzelzceļa stacijā Romā. Risinājums tika izmantots, lai nožogotu Palaguistizas laukumu Turīnas pilsētā demonstrāciju brīdī

Saite: http://www.betafence.lv/jaunumi/507-publifor-sistema-aizsarga-publiskas-vietas-italija