Vai mums joprojām ir vajadzīgs žoga tīkls?

Kaut gan vairumam cilvēku, ir tendence izvēlēties žoga paneļus, lai nožogotu sava īpašuma priekšpusi, žogu tīklam joprojām ir svarīga loma izmantošanā.

Sāni un aizmugure

Jūs varat ieskaut visu savu īpašumu ar žoga paneļiem, tomēr, ja izvēlaties modernos Horizen palisādes paneļus, vairāki desmiti metru šo paneļu nozīmīgi palielinās Jūsu izdevumus. Tas ir iemesls kāpēc ir vērts padomāt par žoga sānu un aizmugures nožogošanu ar metinātu žoga tīklu. Ja Jūsu priekšējais žogs ir izgatavots antracīta krāsā, tas perfekti saskanēs ar antracīta krāsas Pantanet saimes tīklu. Lielākai privātuma sajūtai, varat aizpildīt daļu vai visu  tīklu ar Colorado aizsegu lentām (ir pieejamas arī antracīta krāsā).

Jūsu kaimiņi

Ja Jūsu īpašums robežojas ar citiem īpašumiem, piedāvājat Jūsu kaimiņiem kopēju žogu. Nylofor 3D paneļi ir labs risinājums, tomēr, ja vēlaties izmaksu ziņā efektīvāku alternatīvu, izvēlieties Resitor saimes austo tīklu. Parasti tas tiek izgatavots zaļā krāsā un tas sakritīs ar Jūsu dārza zaļumu. Tomēr, jāatceras, ka ja plānojat stādīt efejas vai rozes, kas ieaugs Jūsu žogā, atcerieties izmantot lielāka šķērsgriezuma stabus (lai palīdzētu izturēt papildus slodzi).

Saite: https://www.betafence.lv/iedvesma/vai-mums-joprojam-ir-vajadzigs-zoga-tikls/