Radiet paši savu žogu

Ja Jums patīr radīt lietas pašiem, PetraZen vai Zenturo Super gabionu sienas Jums ļaus realizēt savas fantāzijas

Skaists akmens

Galvenais gabionu sienu piepildīšanas materiāls ir dažādu formu akmeņi: oļi, bruģakmens, liela izmēra akmens šķembas . Jūs atradīsiet plašu materiālu klāstu, no kā izvēlēties, būvniecības tirgū un galvenais, tie tiek piedāvāti dažādos toņos un krāsās. Jūs varat iegūt ļoti interesantu risinājumu, izvēloties kontrastējošas krāsas, piemēram, balto un pelēko, zaļo un sarkano krāsu, un izvietojot tos slāņos.

Padoms 1: Atcerieties pārbaudīt tīklojuma acs lielumu Jūsu gabionu sienu paneļos, jo pretējā gadījumā, Jūs riskējat iegādāties akmeņus, kas ir pārāk mazi un izkritīs cauri gabionu sienām.

Padoms 2: Jūs spēsiet iegūt interesantu efektu, ja, piemēram, izmantosiet dažāda biezuma slāņus un atkārtosiet rakstu žoga augšdaļā un apakšdaļā.

Meža smaržas

Akmens nav vienīgais pildījuma veids un Jūs varat izvēlēties daudzus citus pildījuma veidus. Jūsu žogs izskatīsies satriecoši, ja to aizpildīsiet ar ripās sagrieztiem kokiem. Atšķirīgie koku diametri netraucēs kopējai žoga kompozīcijai. Sienas var piepildīt ar dažādas krāsas koka mizu, taču jāatceras, ka mizas fragmentiem ir jābūt samērā lieliem.

Saite: https://www.betafence.lv/iedvesma/radiet-pasi-savu-zogu/