Jaunas partnerattiecības ar Milānas Tehnoloģiju universitāti

Jaunas partnerattiecības ar Milānas Tehnoloģiju universitāti

Maģistrs sporta infrastruktūras pmenedžmentā

Nekad iepriekš nav bijusi pievērsta tik liela uzmanība sporta infrastruktūras pārveidošanai, arī – vai varbūt galvenokārt – drošības ziņā. Rezultātā ir pieaugusi vajadzība apmācīt un izglītot speciālistus, kuri var saskarties ar lēmumu pieņemšanu, procesiem, projektu vadību un sporta infrastruktūras paplašināšanu – gan jauno, gan jau esošo, kas jau irintegrēta objektā. Tieši tāpēc Milānas Tehnoloģiju universitāte piedāvā maģistra līmeņa izglītību sporta infrastruktūras projektēšanā, būvniecībā un vadībā. Sadarbojoties ar nozares rekomendāciju devējiem, tādiem kā: CONI Servizi SpA, Itālijas futbola asociāciju, Sporta kredītu institūtu, “Serie A” un CONI Lombardijas reģionam, kā arī konsultējoties ar tirdzniecības partneriem, kas specializējas sporta infrastruktūras risinājumu nodrošināšanā.

Starp tiem ir arī Betafence, kas ir līderis sporta drošībā, piedāvājot unikālus un novatoriskus žogus, kas patentēti Itālijā un atbilst visām attiecīgajām standarta prasībām.

Betafence ir šīs iniciatīvas tehniskais sponsors, kas pastāvīgi iesaistījās žogu kultūras popularizēšanā, galvenokārt sadarbojoties ar augsti kvalificētām iestādēm, piemēram, valsts iestādēm, universitātēm un profesionālajām nozares kamerām. Apmācība un izglītība ir kļuvusi svarīga stratēģisku iemeslu dēļ, jo īpaši attiecībā uz tādiem tehniski progresīviem produktiem, kādus piedāvā Betafence, un tiem ir nepieciešamas detalizētas zināšanas un pienācīga uzstādīšana, lai nodrošinātu maksimālu veiktspēju.

Saite: http://www.betafence.lv/jaunumi/jaunas-partnerattiecibas-ar-milanas-tehnologiju-universitati/