Tērauds labāks par koku

Koka žogi var būt pievilcīgi, bet tikai tērauda žogs nodrošina visu, ko Jūs sagaidat no mājas drošības produktiem: ilgstošu drošību un izturību.

Kokam ir visgarākā vēsture kā nožogojumu materiālam. Tā ir viegli pieejama, bieži vien pieņemamā cenā un ļoti patīkama acīm. Daudz tuvāks dabai kā tērauds un betons, koks izskatās videi draudzīgāks un vieglāks. Parasti saka, ka tam ir dvēsele.

Tērauda žoga priekšrocības

Pie tā arī beidzas visas koksnes priekšrocības. Runājot par izturību un drošību, citi materiāli, piemēram, tērauds ir daudz efektīvāki.

Tērauda paneļi un tīkli ir izturīgāki nekā koksne un arī izturīgāki pret apkārtējās vides faktoriem. Konkrēti, izvēloties modeļus, kas pārklāti ar pretkorozijas pārklājumu (kas ir Betafence standarts). Tie novērsīs žoga bojāšanos intensīva lietus un temperatūru svārstību laikā.

Ir vērts atzīmēt, ka tērauda žogiem nav nepieciešama bieža uzturēšana. Aizsargāti tērauda paneļi Jums kalpos daudzus gadus uz priekšu. Koksnei savukārt, regulāri jābūt gruntētai un krāsotai, lai saglabātos tās īpašības un garantētu tās izturību.

Saite: http://betafence.lv/iedvesma/terauds-labaks-par-koku/