Gabionu maģija

Tie ir, kas daudz vairāk nekā grozi, kas pasargā no zemes nogruvumiem. Tas ir arī produkts, ko var izmantot gana radoši, lai padarītu Jūsu īpašumu pievilcīgāku.

betafence-gabion-129151s_1beka-800x600_thumb640x480

Gabionu loma pastāvīgi attīstās. Taisnstūrveida grozs, kas izgatavots no metinātām stieplēm ir joprojām izplatīta sienu forma, kas pasargā trases no nogruvumiem. Tāpat, nozīmīga loma ir arī atjaunojot un aizsargājot upju gultnes.

Gabioni publiskās vietās

Unikālā struktūra un oriģinālais gabionu dizains ļauj arhitektiem produktu biežāk izmantot arī citos veidos, piemēram, pašvaldību parkos. Ir daudz soliņu pa visu Poliju, kas izgatavoti no gabionu groziem un Mielecas pilsētā- pārsteidzoša labirinta struktūra.

Struktūra, kas tika uzcelta Cyranowa kalnā Mielec pilsētā uz bijušo armijas kazarmu vietas, šodien to izmanto pilsētas iedzīvotāji un pārvalda pilsētas pašvaldība. Dizaini izmantoja gabionu sienas kā šķēršļus, kas nosprauž ceļu pāri kalnam. Tā pakājē ir izmantoti gabionu grozi pildīti ar akmeņiem un no tiem izveidotas autobusu pieturas. Kalna galā uzcelti divi vienkārši labirinti, kas ir lieliska vieta visai ģimenei.

Saite: http://www.betafence.lv/iedvesma/iedvesma/gabionu-magija