Stadionu Salerno pilsētā aizsargā Publifor moduļi

Pateicoties mūsu Publifor sistēmai, Salerno sporta stadions atbilst visām Itālijas likuma prasībām. Trīs kārtu investīciju projekts tika pabeigts 2015. gadā.

img_5455_bez-logo

Betafence tika izvēlēts, lai nodrošinātu  drošības un pūļa kontroles sistēmu Arechi pašvaldībā esošajam Salerno stadionam. Stadionā līgas mājas spēles aizvada Salernitana komanda kā arī notiek koncerti un izrādes. Futbola laukumam ir taisnstūrveida forma un nav celiņu ap to.

Pisanu regulējumi

Vadlīnijnas attiecībā uz stadionu drošību Itālijā ir nosauktas par Pisanu regulējumiem. Tie sevī ietver standartus būvējot un izmantojot sporta ēkas un teritorijas. Saskaņā ar regulējumiem, katrā stadionā jābūt drošības un skatītāju kontroles zonām, kas aprīkotas ar piekļuves kontroles iekārtām kā arī barjerām, kas atļauj individuālu ieeju skatītājiem stadionā.

Pēc līguma slēgšanas un tiesību piešķiršanas, mēs nolēmām, ka labākais risinājums, lai apmierinātu prasības, būs Publifor sistēma. Tās moduļi tiek izgatavoti no dubultajiem Nylofor 3D paneļiem, kas uzstādīti uz ceinkotu lokšņu pamatiem, kas pildīti ar cementu. Šāda struktūra padara žogu smagu un cilvēkam to ir grūti izkustināt.

Saite: http://www.betafence.lv/jaunumi/novinky/nove/jaunumi/stadionu-salerno-pilseta-aizsarga-publifor-moduli