Betafence žogs – ideāls risinājums administratīvo ēku aizsardzībai

Administratīvajām ēkām vienmēr ir jābūt pietiekami lielām, tāpēc, lai tās aizsargātu ir jāizvēlas uzticams un izturīgs žogs, kas nodrošinās, ka teritorija nepiederošie neiekļūs. Uzņēmums “Freko” atjaunināja tā administratīvo ēku un teritorijum izvēloties Betafence produktus, kam pieejama līdz pat 10 gadus ilga garantija.

dsc02304

Ātra un vienkārša montāža

Uzņēmums “Freko” nolēma žogu uzstādīt paši. Betafence produkti ir salīdzinoši viegli uzstādāmi, kas bija viens no argumentiem tā izvēlē. Ja žogu paredzēts uzstādīt arī pietiekami ātri, šī būs laba izvēle.

Nylofor 3D Pro žogs

Administratīvās ēkas aizsardzībai izmantoja 55 metrus Nylofor 3D Pro žoga. Šis žoga modelis ir optimāla izvēle, ja vēlatiesvislielāko iespējamo drošību objekta aizsardzībai (Nylofor 3D Pro tiek izmantots arī lidostu drošībai). Šāda žogu sistēma garantē, ka teritorija neiekļūs nevēlami viesi un to ir praktiski neiespējami pārkāpt. Cinkotie žoga profili ir izturīgi pret apkārtējās vides ietekmi un žogs kalpos ļoti ilgu laiku.

Saite: http://www.betafence.lv/jaunumi/novinky/nove/jaunumi/betafence-zogs-ideals-risinajums-administrativo-eku-aizsardzibai