Betafence Itālijas inovācijas centrs: intervija

Betafence Itālia filiālē izveidoja inovāciju centru Tortoreto pilsētā, kas kļuva par etalonu visam uzņēmumam. Betafence Italia inovāciju nodaļas vadītāja Alfredina Gloria stāsta par to kā viss sākās.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

Betafence Italia inovāciju centrs izstrādāts ar mērķi stiprināt uzņēmuma vadošo pozīciju tirgū. Kā teikusi Alfredina Gloria, “konkurētspējīgās nozarēs, piemēram, drošības sektors koncentrējas uz nepārtrauktām inovācijām, jo stagnācija nozīmē iespējamo zaudējumu tirgū.”

Jautājums: Kas ir inovācijas priekš Betafence?

Atbilde: Betafence inovācijas nozīmē atstāt konkurentus aizmugurē, gan tad kad runa iet par materiāliem un tehnoloģijām, gan dizainu un jauno produktu izstrādi. Tāpēc Betafence atsvaidzina savus piedāvājumus katru gadu pilnveidojot jau esošos produktus un piedāvājot jaunas idejas, novatoriskus materiālus un labākos risinājumus ar mērķi apmierināt mūsu klientu vajadzības un gaumi. Ar eksperimentiem mēs strādājam pie jaunām krāsām un piemērojot jaunākos materiālus, piemēram, COR-TEN un alumīniju izmantojot tos mūsu piederumiem. Bez tam, mēs investējam dizainā un pēdējā laikā mēs esam strādājuši pie kombinācijām starp alumīniju un citiem materiāliem (koku, akmeni, stiklu) – tas realizējies kā stabs ar apgaismes elementiem.

Saite: http://www.betafence.lv/jaunumi/539-betafence-italijas-inovacijas-centrs-intervija