Žogu sistēma lidostām

Izturīgs un ar labu noturību pret laika apstākļiem, tās garantē visaugstāko drošības līmeņa aizsardzību. Prezentējam Betafence nožogojumu sistēmas, kas paredzētas lidostām.

betafence lotnisko wilno fortinet super dsc 0165

Sakarā ar to stratēģisko funkcionalitāti un lielo izmēru, lidostas ir teritorijas, kas prasa specializētu aizsardzību. It īpaši tas ir laikā, kad pastāv reāli terorisma draudi.

Betafence ir izstrādājusi vairākus risinājumus, kas efektīvi nodrošina lidostas drošību gan pret atmosfēras laikapstākļiem, gan pret neatļautu iekļūšanu teritorijā. Zemāk jūs atradīsiet galvenos risinājumus.

Nylofor 3D Pro XL paneļi

Šis paneļu veids ir lielisks lielu teritoriju risinājums. Tas izceļas ar nestandarta 3m garumu pateicoties kuram būvējot žogu ir nepieciešams mazāks paneļu skaits, stabu daudzums un montāžas aksesuāru kā parasti.

Nylofor 3D Pro XL paneļiem ir raksturīga liela stingrība un konstrukcijas izturība. Tas ir pateicoties metinātajiem tērauda stieņiem un horizontālajiem locījumiem. Bez tam katra detaļa ir cinkota un pārklāta ar poliestera pārklājumu, kas nodrošina sistēmai labas pret korozijas īpašības.

Nylofor 3D Pro XL modelis tika izmantots citu starpā lai apžogotu lidostu Lietuvas pilsētā Kauņā.

Saite: http://www.betafence.lv/iedvesma/532-zogu-sistema-lidostam