Horizontālas žogu sistēmas – Moderni un droši

Vai jūs vēlaties, lai jūsu māja tiktu aizsargāta ar pievilcīgu žogu, kas piedāvā visaugstāko drošības līmeni? Horizontāls modelis ir tas, ko jūs meklējat.

Nožogojuma sistēma ar horizontāli izvietoties dēļiem ir šobrīd viens no pieprasītākajiem žogu risinājumiem. Reaģējot uz šo tendenci, Betafence izstrādājis savus Horizen sistēmas produktus, kas ir ne tikai skaisti un izskatās moderni, bet arī garantē drošību iežogotā īpašuma iedzīvotājiem.

Pievilcīgs risinājums

Horizen sistēmu raksturo ārkārtīgi elegantais un patīkamais izskats. Tā horizontālie dēļi izceļas citu žogu risinājumu vidū un papildus nodrošina privātuma sajūtu jums un jūsu ģimenei. Dēļi ir montēti tikai 15 mm attāluma viens no otra, kas nodrošina augsta līmeņa necaurredzamību un praktiski padara neiespējamu iebrucēju nonākšanu jūsu īpašumā.

Kas ir svarīgi, katru Horizen sistēmas elementu – paneļus, stabus, vārtus un ieejas – veido vienotu, vienveidīgu līniju, kur augstums un platums perfekti pielāgots jūsu vajadzībām pateicoties pieejamajiem daudzajiem izmēriem. Turklāt, ražotājs piedāvā plašu standarta krāsu izvēli, kā arī pieejamas krāsas pēc individuāla pasūtījuma. Jūs varat izvēlēties praktiski visas RAL krāsu diapazona krāsas.

Saite: http://www.betafence.lv/jaunumi/518-horizontalas-zogu-sistemas-moderni-un-drosi