Horizen žogu sistēma: Moderna un droša

Vai jūs meklējat pievilcīgu žogu, kas būtu saskaņā ar pašreizējām tendencēm? Kāpēc gan ne Betafence un tās Horizen sistēma?

betafence-brama-przesuwna-horizen-set-small_thumb640x480

 

Pilnīga sistēma

Kad runa ir par modi nožogojumu pasaulē, tā nemainās krasi, tomēr klienti ik pa laikam meklē jaunus risinājumus, lai iegūtu pievilcīgu izskatu, oriģinalitāti, privātumu un drošību. Šobrīd, žogu sistēmas ar horizontālu dēļu izkārtojumu kļūst arvien populārākas.

Betafence nolēma reaģēt uz tirgus vajadzībām un prezentēja Horizen, inovatīvu žogu sistēmu. Sistēmā ietilpst žogu paneļi, stabi, ieejas, dubultie veramie un bīdāmie vārti. Tie tika izstrādāti, lai veidotu pilnīgu un konsekventu sistēmu.

Ilgtermiņa skaistums un drošība

Horizen sistēma ir atpazīstama pateicoties dizainam, kas ir pievilcīgs un unikāls, salīdzinot ar citiem risinājumiem. To raksturo arī augsta līmeņa īpašuma drošība pateicoties cieši saspiestiem horizontāliem dēļiem, kas padara šos paneļus un citus elementus grūti pārkāpjamus. Šis izkārtojums tāpat ir arī atbildīgs par augsta līmeņa necaurredzamību, kas palielina īpašuma privātumu.

Saite: http://www.betafence.lv/jaunumi/513-horizen-zogu-sistema-moderna-un-drosa