Mūsdienīga īpašuma žogs

betafence osiedle mieszkaniowe kopernik gliwice nylofor 3d p1100826 large

Vai jūs vēlaties, lai jūsu žogs izskatās gaumīgs un mūsdienīgs? Izvēlieties rūpnieciska dizaina vai ekoloģiski tēmētu risinājumu, kas iegūst popularitāti.

Jaunākās tendences privāto īpašumu nožogošanā var šķist nedaudz pārsteidzošas, jo dominējošā īpašība ir vienkāršība. Dekoratīvie paneļi vai smagie, metinātie dzelzs vārti var kļūt par pagātnes elementiem, bet vieglās rūpniecības žogi ar augstas pakāpes drošības līmeni kļūst populāri. Klienti nekautrējas no eko stila nožogojuma, kur tiek izmantoti dabīgie materiālie, piemēram, koks un akmens.

Ja arī jūs sapņojat par līdzīgu nožogojuma sistēmu, tad Betafence ir sagatavojis vairākus risinājumus, kas ir ideāli piemēroti jūsu mūsdienīgās mājas un īpašuma dizainam.

Rūpnieciska vienkāršība Nylofor stilā

Nylofor 3D žogu paneļi sevī apvieno vienkāršību, eleganci un augstu drošības līmeni. To izskatam ir raksturīgas profilētas stieples vidū un laiduma augšējā daļā. Šāda risinājuma veids paaugstina īpašuma aizsardzības līmeni, jo personām, kas vēlas iekļūt, žogs kļūst arvien grūtāk pārkāpjams. Minimālisma izskats paliks ar jums ilgu laiku, jo Nylofor paneļu laidumi ir nodrošināti ar augstas izturības pretkorozijas pārklājumu. Ar cinkošanu un pulveri pārklāts žogs ietaupīs jums nepatīkamos un darbietilpīgos uzturēšanas darbus daudzus gadus uz priekšu.

Securifor aizsardzība

Patiess pārsteigums rodas, kad runa ir par nekustamā īpašuma žogu paneļiem, kas ir veidoti no Securifor saimes produktiem, kuri ir veidoti, lai aizsargātu paaugstināta riska ražotnes, piemēram, elektrostacijas, ražošanas teritorijas, noliktavas, utt.. Tās ir bijušas populārākās žogu sistēmas šajās jomās un jūs varat redzēt tās uzstādītas pa visu pasauli. Tirgū nav pieejama neviena cita žogu sistēma, kas būtu tik efektīva, lai aizsargātu jūsu mājas.

Itāli bija pirmie, kas pamanīja Securifor paneļu šarmu. Kas tiem lika uzvarēt? Vienkāršība un elegance. Securifor paneļi ir izgatavoti no metinātām stieplēm, kas veido ļoti šauru un mazu acojuma izmēru. Tie ne tikai atbild par rūpniecisko stilu, bet tie arī garantē visaugstāko aizsardzības līmeni mājai tāpat kā dārzam. Jūs nevarat uzkāpt uz šī tipa paneļiem un tos ir ļoti sarežģīti pārgriezt pat ar metālapstrādes darbiem paredzētiem instrumentiem. Tajā pašā laikā, nožogojums ir pilnībā caurredzams.

Efektīvie Zenturo

Rūpnieciskā minimālisma kombinācija ar oriģināla sakārtojuma iespējamību – tās ir galvenās Zenturo paneļu iezīmes. Tie ir izgatavoti no trīs acojuma izmēriem un jūs varat iegādāties papildus pildījumu, lai izgreznotu savu nožogojumu. Jūs varat izvēlēties starp pikseļiem, tas ir kvadrātiem un taisnstūriem no plastikāta un divu veidu lentēm: Perfo veidotu no nerūsējošā tērauda un Flexo veidotu no plastikāta. Pateicoties tiem jūs varat izveidot to, ko jūs vēlaties uz jūsu žoga. Sākot ar uzrakstiem un vienkāršām ģeometriskām formām, līdz oriģināliem pildījumiem.

Gabionu sienu saplūšana ar dabu

Varbūt jūs gribētu būt tuvāk dabai vai veicināt ekoloģiju? Izvēlieties Zenturo gabionu sienas! Jūs varat tās aizpildīt ar jebkura veida materiāliem, piemēram, koku vai pārstrādātiem produktiem, kā stiklu vai plastmasu. Turklāt sienas jums palīdzēs samazināt troksni. Ir vērts to izmantot kā nožogojumu priekš ielas ar aktīvu satiksmi vai klusam dārza stūrim. Pildīts ar organiskiem materiāliem, tas var arī nodrošināt segumu mājas kompostam, jo tas neitralizē nepatīkamas smakas.

Jūs varat viegli uzstādīt gabionu sienas paši un mainīt pildījumu, cik bieži vien vēlaties.